Camillas Blog

At skrive en blog er noget rigtig mange tænker på. Men aldrig får gjort.

Inklusive… MIG.

Jeg har forsøgt jævnt mange gange – uden helt at “get the feeling”. Det føltes bare ikke som mig. Jeg følte mig pludselig presset til, at skulle sige noget klogt flere gange om ugen. Ja, måske hver eneste dag. Og pludselig anede jeg ikke hvad jeg skulle sige. Jeg fik en skriveblokade. Og så sluttede dét eventyr…. igen!

Jeg tror ikke rigtig jeg nogensinde har forstået konceptet, sådan helt. Men har heller ikke brugt oceaner af tid på at kigge om “bagom” og helt ind i “maskinrummet” på redskabet blogging.

Idag fik jeg så en eller anden form for åbenbaring, da jeg sad og hørte Seth Godin tale med Marie Forleo (to ret store profiler, som jeg ynder at lytte lidt til, når jeg trænger til et bette spark i røven.

Seth sagde nemlig, at han blogger HVER DAG. Og at han også ville gøre det selvom ingen i hele verden ville læse hans blog (selvom dét i sig selv virker en smule utopisk, hans gode navn og rygte taget i betragtning) – fordi dét at blogge hver eneste dag skaber lige præcis dét spor af brødkrummer, som samler sig sammen og manifesterer sig til gode ideer og en udvikling i den du er.

Fordi du – hvis du hver eneste dag taler om det du brænder for (og forhåbentligt endda inspirerer andre med det også) – automatisk vil blive lidt bedre til det dag for dag.

Det var eddermame en kæmpe øjenåbner for mig.

Fordi det gik op for mig, at dét at blogge faktisk for een gangs skyld ikke handler om hvad jeg tror at du vil læse. Ikke indlæg efter indlæg af konstrueret bavl, som fyres af i en eller anden forhåbning om at overbevise dig om min mening. Men at jeg faktisk kan bruge det til at skabe en lillebitte bid af mit tankeunivers – som du så måske (eller måske ikke) gider læse.

Men ligemeget om du gør eller ej – så er det tankestreger, som jeg får ud af mit hoved – på det virtuelle papir – tilgængeligt for dig. Hvis du har lyst.

Det er små bitte glimt af min verden. Mine aha øjeblikke. Mine ideer. Mine drømme, metoder eller redskaber. Det er fuldstændig ligemeget. Det er mit!

Jeg kommer til at blogge med min stemme. Med min måde at tænke og sige tingene på. Befriende at opdage det!

Om jeg så lige får det gjort hver eneste dag vil tiden vise – men tanken er mega interessant. Faktisk så meget, at jeg lige satte Seth på pause, for at skrive det….

Who would have thought?!

Hvis du lige blev nysgerrig på Seth og hans fremragende blog, så kan du læse den lige her!

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Mr WordPress

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Skriv et svar