Julen er tiden, hvor vi samles omkring traditioner og skaber nye minder. Og hvad er mere hyggeligt end duften af hjemmebag, der breder sig i hjemmet? Med denne opskrift på juleboller bringer du ikke kun en lækker snack til julebordet, men også et strejf af julemagi til dit køkken.

Forestil dig, hvordan disse boller, drysset med sukker og hakkede nødder, vil se ud på dit julebord, omringet af tændte stearinlys og julepynt. Hver bid er en smag af julen – sød, beroligende og fyldt med kærlighed. De er perfekte til at dele med familie og venner, eller til en stille stund med en kop te ved siden af juletræet.

Dejen, der hviler blidt og fyldes med en hjertevarmende remonce, er ikke bare en opskrift – det er en del af juleforberedelserne. Bagning bliver en del af din egen juletradition, hvor hvert skridt i processen er en fejring af sæsonen.

Lad disse boller være din invitation til at skabe nye minder og nyde øjeblikkene. Del gerne dine bageoplevelser og julestemningen de bringer med #JulensBageglæde. Lad os sammen sprede julehygge og varme i denne særlige tid.

Rigtig god bagelyst og glædelig jul! 🎄🌟

Juleboller

Ret Bagværk
Køkken Dansk
Antal 24 Stk

Ingredienser
  

 • Dej
 • 50 g gær
 • 2 dl. mælk
 • spsk. sukker
 • ½ tsk. kanel
 • 350 g. mel
 • 7 g bageenzym ca, 1 tsk
 • 150 g. smør/margarine
 • Remonce
 • 100 g. smør/margarine
 • 3 spsk. sukker
 • 50 g marcipan

Sådan gør du
 

 • Lun mælken og opløs gæren. Tilsat de øvrige ingredienser. Ælt godt på maskine. Den skal være blank og smidig.
 • Hviler i 10 minutter.
 • Deles i 2 og udrulles som en plade. Del den i lange stænger på 10 cm og skær trekanter heraf.
 • Læg den rørte remonce på hvert stykke og saml trekantens hjørner og tryk let til så fyldet ikke flyder ud. Sæt
 • hver bolle i papirform og haæver ca. 30-45 minutter.
 • Pensl med æg og drysses med the sukker og hakkede nødder eller mandler.
 • Bages ca. 12 minutter ved 200 g. varmluft.
Keyword Bagværk, Hjemmebag, Hygge, Jul, Kaffetid, kage, Opskrifter

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering