Grafisk

Som et lille levn fra “mit tidligere liv” – og som et lille afbræk i dét der ellers kendetegner min professionelle hverdag – laver jeg også forskellige former for grafisk arbejde på freelance basis.
Det være sig logoer, headere og bannere til sociale medier, hjemmesidedesign (pt kun wordpress) mm.

Dette gør jeg – fordi jeg synes det er sjovt. Det er en for mig givende og oplagt mulighed for både at udfolde mig kreativt og samtidig hjælpe andre mennesker med at være autentiske og blive deres bedste selv.

Jeg har været soloselvstændig siden 2015 – så jeg ved hvor svært det kan være, at holde styr på alle de mange kasketter man skal have på og færdigheder man skal beherske, for i det mindste at føle, at man slår til.

For det meste kommer man så til at bruge al sin energi på noget, som slet ikke er dét der er ens kerneydelse. Det man synes er sjovt. Og dét som man virkelig er god til.
Det er dyrt – og du risikerer at brænde ud.

Tanken var jo, at du ville være selvstændig fordi du har noget helt særligt at tilbyde verden. Og det er højst sandsynligvis noget helt andet end at lege grafisk designer, tekstforfatter og SoMe ekspert på regelmæssig basis.

Derfor er det meget federe, at investere i at få noget hjælp og uddelegere de opgaver man ikke rigtig får lavet – eller bare ikke er særlig god til – så man kan holde fødderne solidt plantet på jorden i sit eget specialområde.

Jeg kan ikke tilbyde mit arbejde til samme pris som du kan finde på fiverr. Men jeg kan til gengæld tilbyde dig et nært samarbejde og min skarpe hjerne og gode øje til at se hvad det er netop DU har brug for. Og samtidig til en fair pris, der ikke kommer til at ruinere dig.

Jeg har en stor lidenskab for ord og er en passioneret ordsmed, når det kommer til fængende tekster med substans til de sociale medier. og så har jeg et særligt veludviklet øje, når det kommer til stavning. Stavefejl springer simpelthen direkte i øjnene på mig. Så jeg kan også bruges til, at læse korrektur på de tekster du allerede har skrevet.

Har du brug for at få flere interessante opslag på din virksomheds facebookside som fanger dine følgeres interesser og samtidig er solidt funderet i alt dét der er dig?

grib fat i mig.

EKSEMPEL: Det kan fx. være du har lyst til at køre forskellige temauger – eller måneder – hvor du har fokus på et specielt tema, som så afspejler sig i dine opslag den pgl. måned, for så at skifte til noget andet og på den måde hele tiden skabe fornyelse og interesse for din forretning.

Jeg er hjertens gerne behjælpelig med dette – igen på freelance basis.
Men også gerne som et fast “redskab” i din værktøjskasse. Skulle dette være tilfældet, så tilbyder jeg dig gerne en rabat – fordi jeg så ikke altid skal bruge ekstra tid på at sætte mig ind i hvem DU er og hvordan din stil og tone ser ud og klinger.

Nedenfor kan du se nogle få af de virksomheder jeg har arbejdet sammen med tidligere:

Joan Skjold Akupunktur & Kinesiologi

http://www.joanskjold.dk

www.workinn.dk

www.netvaerkranders.dk

www.attenzione.dk