Kinesiologi tests

Du har måske tidligere hørt om, at vi kinesiologer kan teste for alt muligt. Men forstår ikke helt hvordan og hvorledes.

Så her får du lige en lille forklaring på dét fænomen:

Forestil dig, at din krop er en slags bolig, og se så mig som den detaljeorienterede byggesagkyndige, der omhyggeligt undersøger alle aspekter af det der er dig – for at identificere eventuelle skavanker eller ubalancer, som vi jo så kan kalde K1’er, K2’er og K3’er, som du måske kender det fra populære udsendelser som fx. Hammerslag.

Tænk på mig som den fortolker, der formidler budskaber fra din underbevidsthed og cellehukommelse, hvor vi anvender dine muskler som kommunikationskanal.

Når vi har lokaliseret disse “fejl” eller ubalancer, er det naturligvis vigtigt at korrigere dem.

I fællesskab afdækker vi, hvilke disharmonier der kræver øjeblikkelig opmærksomhed, således at de øvrige følger efter – lidt ligesom at reparere en større revne i et murværk

Dér nytter det heller ikke noget bare lige at klatte lidt mørtel henover. Det er selve fundamentet der skal fikses først, for at revnen ikke bliver større. Eller får selskab af flere – måske større – revner.

Vores rejse berører bl.a din fysiske krop, dit hormonsystem, dine følelser, dit meridiansystem, dine chakraer og din aura.

Her er nogle eksempler på, hvad jeg kan hjælpe med at undersøge og blive klogere på:

● Chok og traumer ● Tidligere livsoplevelser og adfærdsmønstre ● Stressrelaterede tilstande i binyrerne ● Emotionelle udfordringer ● Spændinger i kæber ● Hjernens funktion ● Tilstedeværelsen af toksiner ● Funktionen af alle kroppens organer ● Allergier og følsomheder ● Ubalancer som følge af parasitter eller svampe ● Skadelige effekter fra metaller eller skimmelsvamp ● Problemer med tarmtætheden ● Optagelsen af væsker og mineraler ● Bakterielle og virale infektioner ● Sensitivitet over for elektromagnetisk stråling ● Reaktioner på tandplejematerialer ● Effekter af vaccinationer ● Balance i neurotransmittere og hormoner ● Påvirkning fra kemikalier og miljømæssige irritanter ● Behov for næringsstoffer, urter og kosttilskud ● Anvendelse af æteriske olier ● Funktionen af 42 specifikke muskler ● Samspillet mellem meridianer, chakraer og aura

Det er udelukkende din egen underbevidsthed og cellehukommelse, der guider os til de punkter, der kræver opmærksomhed. Rejsen er din. Jeg er blot din rejseguide, der hjælper dig med at komme fra A til B på den absolut bedst mulige måde. Så du får en fantastisk oplevelse der ændrer dit liv.