Hvordan foregår en behandling hos mig?

Føler du dig ikke sådan helt hundrede – men har istedet ondt i kroppen – eller sindet – føler du dig stresset, sover dårligt eller synes du bare at din vej i livet er belagt med flere snublesten end roser?

Her i sundhedsklinikken er ingen udfordring for stor.

Jeg har gennem årene arbejdet med helbredsmæssige udfordringer af enhver slags – også dém der er blevet opgivet af lægerne.

Men jeg lader mig ikke begrænse af fastlåste og rigide systemer.

Mit syn og mine undersøgelser går ud over det “normale” og der arbejdet meget dybere og på mange flere planer.

Når du ankommer tager vi os en god lang snak om hvad det er du ønsker hjælp med.

Hvad dit mål med behandlingerne er og hvor det er du gerne vil hen. Hvordan er det du ønsker dit liv skal se ud, når du har nået de mål vi sætter sammen?

Derefter går selve mine undersøgelser igang. Der er mange – og jeg arbejder grundigt.

Du ligger på min briks – fuld påklædt – og undersøgelserne er hverken anstrengende eller gør ondt på nogen måde.

Gennem muskeltestning undersøger jeg altså hele dit energisystem for ubalancer, inklusiv knogler, muskler, kemiske stoffer i kroppen, vitale organer og andre kropslige funktioner. Jeg tjekker desuden hele din cellehukommelse for chok og traumer, samt eventuelle allergier eller intolerancer. Også selvom du ikke selv oplever direkte gener. Der kan nemlig være små dybereliggende processer, som påvirkes – uden at det helt manifesterer sig i din ydre fysiske krop.

Jeg identificerer tidspunkter for alle ubalancerne og foretager derefter mine korrektioner, ofte ved brug af lyd og andre naturlige frekvenser.

Dette arbejde påvirker din krops energinetværk, de elektriske felter, celler og nervesystem, hvilket hjælper med at justere fejljusteringer og opløse blokeringer.

Denne tilgang er hele essensen af det man kalder frekvensmedicin – som er en moderne og utroligt effektiv behandlingsform. Ved at justere kroppens energimatrix og elektriske felter, igangsætter vi sammen positive indre processer.

Denne blide, men dybe indre korrektion gør at teknikken er særdeles effektiv for mennesker i alle aldre og med enhver form for ubalance eller sundhedsmæssige udfordringer.

Dette er især effektivt for:

  • Forbedring af livsenergien til sit optimale niveau
  • Udfordringer relateret til fødselstraumer eller belastninger fra vaccinationer
  • Allergier eller intolerancer
  • Indlæringsvanskeligheder
  • Adfærdsudfordringer
  • Fysiske og mentale ubalancer

Til slut i behandlingssessionen gentester jeg alle de ubalancer du havde til en start. Og så vil vi tage en snak om hvordan det nu ser ud – finde ud af hvad du selv kan (skal) gøre som en slags hjemmearbejde, for at understøtte din helbredelsesproces indtil næste gang vi skal ses.

Bare roligt! Det er ikke kedelige og trættende kropslige øvelser, men ofte en lydfil du skal lytte til et vist antal gange – hvilket vi tester os frem til. Eller indtagelse af nogle bestemte kosttilskud, mineraler, dråber eller homøopati eller lignende. Jeg kan ikke fortælle dig hvad det er – det er kun din krop der kender svaret. Og det kan være forskelligt fra gang til gang. Ikke to mennesker er helt fuldstændig ens.

Derefter tester vi frem hvornår det er mest optimalt for din proces, at du kommer igen – og så aftaler vi allerede den næste tid, så den kommer i kalenderen. Fordi dette også er med til at understøtte din heling.

Det vil typisk ligge et sted i mellem 4-6 uger – sjældent færre, men indimellem flere.

Det sker kun yderst sjældent at en forlader min klinik uden oplevelsen af, allerede at kunne mærke en væsentlig forskel i form af kropslig lethed, ændret sindstilstand, afslappethed og et ændret smertebillede. Men stort set alle har et smil på læben og en nyerhvervet dyb indsigt og forståelse af sig selv på et helt andet niveau end før.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kærlig hilsen