Kinesiologi

Er du stadig på god fod med din krop? Har I holdt kontakten ved lige?

Eller har I på et eller andet tidspunkt i dit liv valgt at gå hver jeres vej, din krop og du?

Så vil jeg helt klart anbefale dig, at genoptage kontakten og genopbygge et nært venskab i relationen med den person der er absolut allervigtigst i dit liv. Nemlig dig!

Kinesiologi er en blid, men dybdegående, behandlingsform der ikke kun genskaber balance i krop og sind, men som er absolut livsforandrende for dem, der tør tage det første skridt på vejen tilbage til et harmonisk samliv med sig selv.

En krop – eller sind – i ubalance påvirker nemlig alt det der er dig.

Det tager al opmærksomheden og stjæler din energi. Dit humør. Dit overskud – ja måske endda din livsgnist.

Snart orker du ikke andet end blot det allermest nødvendige for at opretholde en bare nogenlunde fin facade udadtil.

Men bagved hersker kaos.

Du orker ikke længere være noget for andre. Ikke uden at trække store veksler på dig selv.


Al din energi går nu pludselig til at gøre alle de der kedelige “skal-ting”. Holde hus og hjem nogenlunde rent. Vaske tøj. Sørge for der er mad på bordet og at du er forholdsvist opdateret på AULA, så ingen skal løfte et øjenbryn og tænke sit om dig.

Pludselig er du – som så mange andre – en zombieagtig deltager på skal-arrangementer i skole og institutioner. Hvor du på bedst mulig vis forsøger at opretholde en påsat mine i den påtvungne socialitet med andre (hvor de fleste med garanti har det ligesom dig).

Hvorimod du nærmest aldrig har tid eller overskud til at være sammen med de venner du selv har valgt!

Alle de sjove ting – de bliver langsomt sorteret fra. Og som tiden går og du får det værre og værre, så begynder du at vælge de ting fra, som egentligt giver dig energi og overskud.

Fordi du ikke kan tage noget fra et sted, hvor der ikke er noget at tage!

Men er det virkelig sådan du har lyst til at leve dit liv?

Ellers skal du vide, at du er hjerteligt velkommen her i mit univers – hvor du enten kan booke en tid her med det samme – eller støve lidt rundt på siden og lære mig lidt bedre at kende først.