Klientudtalelser

Camilla og hendes behandling er indbegrebet af ordet holistisk. Når du samarbejder med Camilla, så er det hele dit system og væren, helt ned på celleplan, som påbegynder en dyb rejse af omstrukturering, omrokering og opgradering.
Når vi møder udfordrende ting i livet, sætter der sig ofte ting i klemme i vores indre, og vores energi kan ikke flyde frit. Det er min opfattelse, at Camilla har redskaber, viden, og ekspertisen til nysgerrigt at gå ind og arbejde med kroppen og løsne, hvad end, der måtte sidde i klemme i lige det specifikke unikke menneske og krop som hun arbejder med.
Jeg er selv i forløb hos hende, og jeg oplever at mit liv allerede har ændret sig markant. Jeg oplever det som meget subtile ting i min hverdag. Måden jeg tænker og handler på i bestemte situationer, og følelsen af at komme tættere på mit mål i hvem og hvad, som jeg skal være og udleve i den her verden. Jeg har i flere år været interesseret og gået op i terapi og selvudvikling. Min fornemmelse er, at jeg er eskaleret i min proces med Camilla, så det arbejde og stagnationer som jeg kunne have brugt årevis og flere tusinde kroner på at komme i dybden med og løse, faktisk allerede på få måneder er ved at slippe og i stadig transformation.
Det er intet mindre end magisk, og jeg elsker hendes store spænd af viden og redskaber, og legende tilgang til kroppen, sundhed, mennesket og sjælen.
Derudover synes jeg, at hendes uddannelse som Psykomotorisk terapeut sikre en dybe forståelse for mennesket, og er med til at skabe et trygt og nærværende rum. Så magien kan flyde og problemerne, spændingerne, og følelserne slippe.
Det er intenst og dybt arbejde. Men menneskeheden har mere end nogensinde brug for at få ryddet godt og grundigt op i vores kollektive, som familiemæssige traumebaserede og uhensigtsmæssige mønstre. Vi har alle et ansvar for vores eget liv og dermed livet på den her planet. Det starter med os selv, og det kan Camilla hjælpe dig på vej med.
Forståelsen for arbejdet og helingen som kvantefysikken og kvantebiologien faciliterer vil revolutionere vores væren som mennesker på den her jord, og i sidste ende hjælpe os tilbage til os selv og forståelsen af, hvad det vil sige at være menneske.
Jeg glæder mig til at se hvor jeg fortsat er på vej hen, med hjælp fra og i behandling hos Camilla.
God Healing ❤

– Marie Josefine Hestbek Jensen

Behagelig, meget omhyggelig og vanvittigt dygtig.

– Karina Rosborg Pedersen

Camilla er dygtig, omhyggelig, kompetent og kender sit fag. Hun tager dig alvorligt, hun lytter, undersøger og gør en kæmpe forskel for en krop, der behøver hjælp. I dag har jeg været til min 2. behandling og min krop synger nærmest af glæde og lettelse ❤️

– Anne Sønderskov Vintersbølle Jakobsen