Energioptimering

Det er vist noget de fleste af os kan bruge. Det kan jeg i hvert fald – tør jeg godt røbe her!
For selv kinesiologer er jo i bund og grund helt almindelige mennesker – inde under vores “superheltedragt” 😉


Og med den her stemmegaffel får du altså muligheden for både at kunne behandle dine klienter og naturligvis arbejde med dig selv. Win-win!

Du får en uvægtet stemmegaffel * (999 Hz) for at øge det samlede energiniveau og vitalitet.

Mere energi går hånd i hånd med mere velvære. Og hvis du bruger denne stemmegaffel før sengetid, hjælper den dig faktisk med at slappe af og falde i søvn. Det er da fantastisk! 😀

Om produktet
Længde på gaffel: 14 cm
Tunet inden for en afvigelse på ±0,25 %
Leveres i blå fløjlspose

Den her stemmegaffel koster 350,- og så får du også en smart kølle og en blok med i prisen, hvormed du kan aktivere svingningerne i stemmegaflen.

For det er hverken særlig cool eller behageligt at skulle aktivere svingningerne med hænder, skosåler eller hvad man ellers måtte finde i nærheden. Mange varianter er set og prøvet 😉

når der er betalt – kan du så enten afhente hos mig i klinikken efter aftale – eller jeg kan sende til dig – med tillæg af fragtprisen på din ønskede variant. GLS, DAO, Postnord.

Jeg har desværre endnu ikke fået oprettet en shop her på siden.
Og i øjeblikket har jeg bare alt for travlt til at få det gjort. Så du bestiller ved at sende mig en sms på 27476147 eller ved at skrive til mig på messenger via min facebookside:

Betaling sker via mit Mobilepay MyShop på nr 494345 – Skriv “Energi 999Hz” i tekstfeltet.

Så får du naturligvis en fin faktura så du kan trække investeringen fra. Men den skal lynhurtigt tjene sig hjem. For det her HOT STUFF!!!

Jeg har allerede arbejdet med stemmegafler i mine afbalanceringer i et godt stykke tid. Og jeg får altid de fedeste tilbagemeldinger fra mine klienter.

For det føles bare så ufatteligt rart, at blive afbalanceret med de fine vibrationer, som sætter hele kroppen i bittesmå og superlækre svingninger. Det får dig til at blive toptunet (og det er nok ikke uden grund – for på engelsk hedder stemmegafler faktisk tuning forks) og temmelig glad i låget!!

* LIDT OM UVÆGTEDE STEMMEGAFLER

  • Arbejder mere på den subtile krop.
  • De har en mindre fysisk vibration, men en der vibrerer mere subtilt, når skaftet placeres direkte mod kroppen.
  • Lyden holder ikke så længe, ​​men er mere fokuseret og konkret.
  • Lavere vægt.
  • Er længere sammenlignet med den samme stemmegaffel med vægte.
  • De er fremragende til bedre mental og følelsesmæssig balance, bedre sundhed og til at fremme mentalt velvære og indre harmoni.
  • Placeres rundt om kroppen eller nær ørerne.
  • For at ramme dem kan du forsigtigt slå to stemmegafler mod hinanden eller mod stemmegaffelaktivatoren. (Jeg anbefaler helt klart at bruge aktivatoren!!)
    ​• De har ingen vægte og enderne er lige.

You Might Also Like